Sepp Blatter krijgt uitnodiging WK 2018 van Russisch president Poetin

20-10-2017 15:28 - Door: M.d.Z.

Sepp Blatter krijgt uitnodiging WK 2018 van Russisch president Poetin

De schorsing van Sepp Blatter weerhoudt hem niet om volgend jaar op het WK van 2018 in Rusland aanwezig te zijn, de Zwitser is op uitnodiging van Poetin meer dan welkom.

Vervolg: Sepp Blatter krijgt uitnodiging WK 2018 van Russisch president Poetin

In een interview met het AFP laat Blatter weten: 'Ik ga naar het WK, ik heb een invitatie van Poetin binnen.' Blatter laat ook weten dat Platini een uitnodiging heeft gekregen van Poetin, maar de Franse autoriteiten ontkennen dit nog.

 

Blatter is maat wat blij met de uitnodiging en kijkt uit naar het mondiale eindtoernooi, 'Ik weet nog niet hoe lang ik zal gaan en of ik naar de openingswedstrijd of de finale ga. Omdat ik niet mag werken in het voetbal en verder geen doelen heb te bereiken zal ik waarschijnlijk maar één wedstrijd bezoeken.'

 

Door de schorsing moest Blatter in 2015 vervroegd aftreden bij de FIFA, die tevens laat weten bezig te zijn met een boek, wat uitkomt voor het WK. 'Dat zal best pittig worden.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sepp Blatter krijgt uitnodiging WK 2018 van Russisch president Poetin

Een korte samenvatting: De schorsing van Sepp Blatter weerhoudt hem niet om volgend jaar op het WK van 2018 in Rusland aanwezig te zijn, de Zwitser is op uitnodiging van Poetin meer dan welkom..