Hirving Lozano is weer fit en gaat rentree maken tegen Heracles

20-10-2017 13:48 - Door: M.d.Z.

Hirving Lozano is weer fit en gaat rentree maken tegen Heracles

PSV treft komende zondagmiddag Heracles Almelo thuis, terwijl na afloop de Klassieker op het programma staat in de Eredivisie.

Vervolg: Hirving Lozano is weer fit en gaat rentree maken tegen Heracles

Afgelopen week kon Cocu nog niet beschikken over Hirving Lozano in het uitduel met VVV-Venlo (2-5 winst red.), maar aankomend weekend zal de Mexicaan gewoon bij de selectie zitten wanneer er thuis tegen Heracles Almelo aantreden wordt.

 

PSV-clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad laat weten: 'Hij lijkt aan te haken richting zondag. Maar dan zal hij toch vrijdag en zaterdag in de partijvorm mee moeten doen. Dat deed hij vandaag (donderdag, red.) nog niet. Een groot deel van de training heeft hij echter wel meegedaan.'

 

'Maar PSV zal geen risico's met hem nemen in de thuiswedstrijd tegen Heracles', vervolgt Elfrink. 'Ze hebben Lozano nog hard nodig dit seizoen. Maar gelukkig heeft Phillip Cocu nog wel wat aanvallers achter de hand.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Hirving Lozano is weer fit en gaat rentree maken tegen Heracles

Een korte samenvatting: PSV treft komende zondagmiddag Heracles Almelo thuis, terwijl na afloop de Klassieker op het programma staat in de Eredivisie..

Meest gelezen