Juventus talent Moise Kean had naar Eredivisie top gekund

18-10-2017 09:02 - Door: M.d.Z.

Afgelopen zomer heeft Feyenoord tevergeefs geprobeerd bij Juventus te shoppen, de talentvolle Moise Kean zou zijn geprobeerd te halen.

Vervolg: Juventus talent Moise Kean had naar Eredivisie top gekund

Een Italiaanse krant beweert dat Feyenoord afgelopen zomer een bod van 6 a 7 miljoen euro heeft geboden op de 17-jarige aanvaller van de Oude Dame. Nu weet Calciomercato te claimen dat zaakwaarnemer Mino Raiola wel oren had naar een overgang naar Rotterdam voor zijn client.

 

In Turijn wordt Kean gezien als het grootste talent voor in de toekomst, waar buitenom Feyenoord ook Ajax en PSV achter de 17-jarige talentvolle aanvaller hebben gezeten. Maar ook PEC Zwolle en ADO Den Haag zouden bij Juventus navraag hebben gedaan.

 

Zaakwaarnemer Raiola zou hebben getracht om de aanvaller naar Nederland te krijgen, daar was een betere ontwikkeling voor Kean aanwezig. Maar Juventus besloot om niet mee te werken aan een vertrek. Kean tekende een contract tot 2020 bij Juventus en werd verhuurd aan Hellas, waar hij dit seizoen pas 2 basisplaatsen kende en enkele invalbeurten. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Juventus talent Moise Kean had naar Eredivisie top gekund

Een korte samenvatting: Afgelopen zomer heeft Feyenoord tevergeefs geprobeerd bij Juventus te shoppen, de talentvolle Moise Kean zou zijn geprobeerd te halen..