Mourinho ontkent te hebben geflirt met Frans PSG

17-10-2017 22:50 - Door: M.d.Z.

Mourinho ontkent te hebben geflirt met Frans PSG

Het lijkt erop dat José Mourinho zijn langste tijd heeft gehad bij het Engelse Manchester United, maar een flirt met PSG ontkent de Portugees in alle toonaarden.

Vervolg: Mourinho ontkent te hebben geflirt met Frans PSG

Onlangs liet de Portugees weten zijn carriere in ieder geval niet af te sluiten op Old Trafford, maar ook de relatie tussen Woodward en Mourinho lijkt niet meer wat het was. Het vertrek van José Mourinho lijkt dan ook aanstaande, waar al druk wordt gespeculeerd over een mogelijk vertrek naar PSG.

 

'De ene dag staat dat ik een vijfjarig contract ga tekenen voor een miljard per seizoen, terwijl er de volgende dag staat dat ik naar Paris Saint-Germain vertrek” liet de Portugees dinsdag weten op de persconferentie in aanloop naar het Champions League duel met Benfica.

 

'Het antwoord is dat er niets gebeurt. Ik ga geen nieuw vijfjarig contract ondertekenen en ik ga ook niet naar PSG.Ik zit bij Manchester United, ik heb een contract (tot medio 2019, red.) en dat is alles. Mijn antwoord was dat ik mijn loopbaan niet af ga sluiten bij Manchester United. Daarna hebben mensen geprobeerd om slim te zijn, om vervelend te doen. De realiteit is simpel: ik heb geen nieuw contract ondertekend, maar ik denk ook niet aan een vertrek. Het enige wat ik gezegd heb, en dat klopt, mijn woorden zijn niet verkeerd geïnterpreteerd, is dat ik mijn loopbaan niet af zal sluiten bij Manchester United.'

 

'Dan vraag ik hoe het mogelijk is dat een trainer in de huidige voetballerij vijftien of twintig jaar bij dezelfde club blijft zitten. Arsène Wenger is de laatste. Met alle druk die het werk met zich meebrengt, is het onmogelijk om zo lang te blijven. Als ik op dit moment nog twee, drie, vier of vijf jaar door zou willen gaan had ik gezegd: 'Ja, het is mijn ambitie om af te sluiten bij Manchester United'. Ik denk echter dat ik nog minsten vijftien jaar doorga en ik denk dat het onmogelijk is om zeventien jaar bij dezelfde club te zitten. Dat is zelfs als je het zou willen onmogelijk. Dus dat was mijn antwoord.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mourinho ontkent te hebben geflirt met Frans PSG

Een korte samenvatting: Het lijkt erop dat José Mourinho zijn langste tijd heeft gehad bij het Engelse Manchester United, maar een flirt met PSG ontkent de Portugees in alle toonaarden..