Boëtius ziet kansen tegen Shakhtar Donetsk

17-10-2017 09:05 - Door: NicoPeters

Boëtius ziet kansen tegen Shakhtar Donetsk

Feyenoord-aanvaller Jean-Paul Boëtius heeft in aanloop naar het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk van dinsdag laten weten dat het teleurstellende gelijkspel tegen PEC Zwolle (0-0) van afgelopen zaterdag geen invloed heeft op het vertrouwen bij de club

Vervolg: Boëtius ziet kansen tegen Shakhtar Donetsk

‘Mentaal en fysiek staan we er goed voor, ook al volgen de wedstrijden elkaar snel op en is het nu nog maar twee dagen na de wedstrijd tegen Zwolle. De beleving is goed en we kijken er naar uit om morgen in een volle Kuip te spelen tegen een mooie tegenstander’, zei Böetius, die werd geciteerd door de website van Feyenoord.


Böetius heeft al een goed beeld van Shakhtar, de koploper van Oekräine. ‘We hebben ons huiswerk gedaan. Shakhtar heeft fysiek sterke ploeg. Met name achterin hebben ze een aantal grote jongens, terwijl voorin met de Brazilianen een aantal frivole spelers hebben. Taison zie ik als een sleutelspeler in het elftal van Shakhtar.’


De buitenspeler, die ook in de spits kan spelen, ziet echter genoeg kansen voor Feyenoord. ‘We hebben onze tactiek klaar en als we die goed uitvoeren, dan kunnen we het Shakhtar heel lastig maken. We gaan vol voor de drie punten. Die willen we in Rotterdam houden’, aldus Boëtius. Feyenoord staat laatste in een groep met naast Shakhtar ook Manchester City en Napoli en heeft nul punten uit twee duels. Shakhtar is de nummer drie met drie punten. Napoli heeft ook drie punten en City heeft er zes.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Boëtius ziet kansen tegen Shakhtar Donetsk

Een korte samenvatting: Feyenoord-aanvaller Jean-Paul Boëtius heeft in aanloop naar het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk van dinsdag laten weten dat het teleurstellende gelijkspel tegen PEC Zwolle (0-0) van afgelopen zaterdag geen invloed heeft op het vertrouwen bij de club.

Meest gelezen