Jørgensen wel fit, maar niet voor volle 90 minuten

13-10-2017 17:36 - Door: M.d.Z.

Jørgensen wel fit, maar niet voor volle 90 minuten

De Deense aanvaller Nicolai Jørgensen is terug bij de selectie van Feyenoord, wat aankomend weekend de competitie hervat met een thuisduel tegen PEC Zwolle.

Vervolg: Jørgensen wel fit, maar niet voor volle 90 minuten

In het uitduel met Heracles Almelo raakde de Deen geblesseerd, waarna hij achtereenvolgend de duels met Manchester City, Napoli (beide in de Champions League), PSV, ADO Den Haag, NAC en AZ (allen Eredivisie) aan zich voorbij moest laten gaan.

 

Nog geen volle bak voor Nicolai
Hoe Feyenoord tegen PEC gaat spelen is nog niet helemaal duidelijk, maar dat de Deen nie de volle 90 minuten gaat maken is wel een feit. 'Nicolai heeft afgelopen dinsdag meegedaan tijdens een partijspel elf tegen elf op training, maar negentig minuten zit er nog niet in. We zullen het moeten opbouwen.'

 

Vermeer ook op weg terug
Buitenom Jorgensen is ook doelman Vermeer op de weg terug, 'Hij doet alles weer mee op de training en tijdens de trainingen doet hij alles met zijn handen, dat was eerst niet mogelijk. Het ziet er goed uit.'

 

Feyenoord moet het tegen PEC Zwolle wel doen zonder de geblesseerden Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jørgensen wel fit, maar niet voor volle 90 minuten

Een korte samenvatting: De Deense aanvaller Nicolai Jørgensen is terug bij de selectie van Feyenoord, wat aankomend weekend de competitie hervat met een thuisduel tegen PEC Zwolle..

Meest gelezen