Monaco gaat talent Lemar kwijtraken aankomende zomer

13-10-2017 16:12 - Door: iliasa

Monaco gaat talent Lemar kwijtraken aankomende zomer

Thomas Lemar zal het komend jaar zeer waarschijnlijk AS Monaco verlaten. De Franse topclub heeft bij monde van vice-voorzitter Vadim Vasilyev laten weten dat de Monegasken niet opnieuw een stokje zullen steken voor een eventuele transfer van de centrale verdediger.

Vervolg: Monaco gaat talent Lemar kwijtraken aankomende zomer

Afgelopen zomer kon Lemar al naar meerdere clubs in de Premier League verkassen. Met name Arsenal was concreet geïnteresseerd in de Franse international. AS Monaco wilde echter na het vertrek van meerdere sterkhouders, niet nog een basisspeler laten vertrekken. Volgend jaar krijgt de 21-jairge Lemar dus de mogelijkheid om hogerop te gaan. 

´Het zou niet fair zijn om Lemar dan weer aan zijn contract te houden. Ik denk dat het goed is om te zeggen dat Thomas volgend seizoen een eerlijke kans krijgt om te vertrekken`, aldus Vasylev tegenover Sky Sports. ´Een transfer in januari is niet ons plan, al kun je dat in het voetbal nooit garanderen`, zo geeft de vice-voorzitter aan. 

Volgens Vasylev had niet veel gescheeld of Lemar was het seizoen bij Arsenal begonnen. Wegens een gebrek aan tijd om adequaat te kunnen anticiperen op een eventueel vertrek van Lemar, haalde Monaco de stekker uit de onderhandelingen. ´Liverpool was erg geïnteresserd, maar het was Arsenal dat de deal bijna had afgerond. Het was toen voor ons echter te laat om nog iets te doen.` Vanaf volgend jaar kan Arsenal een nieuwe poging wagen voor de verdediger, wiens contract nog tot 2020 loopt. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Monaco gaat talent Lemar kwijtraken aankomende zomer

Een korte samenvatting: Thomas Lemar zal het komend jaar zeer waarschijnlijk AS Monaco verlaten. De Franse topclub heeft bij monde van vice-voorzitter Vadim Vasilyev laten weten dat de Monegasken niet opnieuw een stokje zullen steken voor een eventuele transfer van de centrale verdediger..

Meest gelezen