PSV-er Chucky gevolgd door Londens Arsenal

13-10-2017 21:17 - Door: iliasa

PSV-er Chucky gevolgd door Londens Arsenal

Arsenal lijkt geïnteresseerd te zijn in de diensten van PSV-aanvaller Hirving Lozano. De Mexicaan heeft de afgelopen maanden zowel bij club als land een uitstekende indruk achtergelaten. The Gunners besloten daarop hoofdscout Steve Rowley naar Eindhoven te sturen, zo meldt De Telegraaf.

Vervolg: PSV-er Chucky gevolgd door Londens Arsenal

Welke wedstrijd Rowley gezien zou hebben is niet bekend. Wel is het aannemelijk dat het spel van de 22-jarige linksbuiten de hoofdscout kon bekoren. Lozano scoorde namelijk in bijna alle competitiewedstrijden waarin hij in actie kwam. Alleen in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen, waarin hij rond de 40e minuut met rood naar de kant werd gestuurd,  was hij niet trefzeker.

 

Als ´El Chucky` het niveau van zijn eerste twee maanden in Eindhoven weet vast te houden, kan PSV zich opmaken voor een vertrek van de aanvaller. Volgens het Mexicaanse ESPN hebben de Eindhovenaren alvast een gigantisch prijskaartje om de nek van Lozano gehangen. Arsenal of een andere gegadigden zou met een bedrag van rond de veertig miljoen over de brug moeten komen.

 

Ondanks dat de PSV´er zowel nationaal als internationaal in bloedvorm verkeert, lijkt een vertrek in de winter uitgesloten. De aanvaller wil zich minstens één jaar in Nederland ontwikkelen om dan op het WK in Rusland opnieuw hoge ogen te gooien. Het contract van Lozano loopt nog tot 2023, maar dat die verbintenis wordt uitgediend is een utopie.

 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV-er Chucky gevolgd door Londens Arsenal

Een korte samenvatting: Arsenal lijkt geïnteresseerd te zijn in de diensten van PSV-aanvaller Hirving Lozano. De Mexicaan heeft de afgelopen maanden zowel bij club als land een uitstekende indruk achtergelaten. The Gunners besloten daarop hoofdscout Steve Rowley naar Eindhoven te sturen, zo meldt De Telegraaf. .