Lionel Messi kan door bijtekenen tekenbonus van 95 miljoen ontvangen

13-10-2017 13:18 - Door: M.d.Z.

Lionel Messi kan door bijtekenen tekenbonus van 95 miljoen ontvangen

Lionel Messi heeft nog steeds niet bijgetekend in Camp Nou bij FC Barcelona, om er extra haast achter te zetten heeft FC Barcelona hem een enorme tekenbonus in het vooruitzicht gesteld.

Vervolg: Lionel Messi kan door bijtekenen tekenbonus van 95 miljoen ontvangen

L'Ara meldt vrijdagochtend dat Lionel Messi bij een nieuw contract een tekenbonus tussen de 88 en 95 miljoen euro kan verwachten. Het contract van de Argentijn loopt na dit seizoen af en vader Messi heeft eerder al laten weten dat Messi gaan verlengen. Maar tot op heden heeft Lionel Messi nog niet gereageerd.

 

FC Barcelona is nadrukkelijk op zoek naar nieuwe inkomstenbronnen, mede omdat de salarisposten een percentage van 84% opslokken van de totale uitgaven van de club. Een nieuwe kledingdeal met Nike en de verkoop van de stadionnaam moet de club opnieuw veel geld gaan opleveren.

 

FC Barceona hoopt met de deals die voor de komende 25 jaar worden afgesloten een bedrag van 200 miljoen op te halen. Waar Lionel Messi dus enorm van kan meeprofiteren wanneer hij daadwerkelijk zijn handtekening zet onder een contractverlenging bij de club.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Lionel Messi kan door bijtekenen tekenbonus van 95 miljoen ontvangen

Een korte samenvatting: Lionel Messi heeft nog steeds niet bijgetekend in Camp Nou bij FC Barcelona, om er extra haast achter te zetten heeft FC Barcelona hem een enorme tekenbonus in het vooruitzicht gesteld..