KNVB wil Duitsland en nog een oefenpartner voor Oranje in november

12-10-2017 16:34 - Door: M.d.Z.

Nu Oranje voor het WK is uitgeschakeld, moet het in november nog twee oefeninterlands afwerken onder Advocaat. De KNVB is druk in de weer om twee degelijke partners te vinden voor die interlandperiode.

Vervolg: KNVB wil Duitsland en nog een oefenpartner voor Oranje in november

Eerder waren Nederland en Duitsland het er al over eens om een oefenduel te spelen, maar toen ging er een streep doorheen vanwege terreurdreiging. Het lijkt erop dat dat duel alsnog in november as gaat plaatsvinden.

 

'De DFB had opties op duels met Frankrijk en ons, maar hield er geen rekening mee dat allebei die landen geen play-offs zouden spelen,' laat de KNVB directeur weten. 'De afspraak was dat de Duitsers tegen de groepswinnaar zouden spelen, Frankrijk dus.'

 

Naast Duitsland wordt er nog gezocht naar een andere sparringspartner voor Oranje, 'Deze week hopen we daar mee duidelijkheid over te hebben”, zegt Decossaux. "We willen uitduels spelen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

KNVB wil Duitsland en nog een oefenpartner voor Oranje in november

Een korte samenvatting: Nu Oranje voor het WK is uitgeschakeld, moet het in november nog twee oefeninterlands afwerken onder Advocaat. De KNVB is druk in de weer om twee degelijke partners te vinden voor die interlandperiode..