Sporting wil niet praten over vertrek Dost onder de 60 miljoen

12-10-2017 10:08 - Door: M.d.Z.

Sporting wil niet praten over vertrek Dost onder de 60 miljoen

De Oranje spits Bas Dost doet het uitzonderlijk goed in de Portugese Liga, waar vele clubs hem nauwlettend in de gaten houden.

Vervolg: Sporting wil niet praten over vertrek Dost onder de 60 miljoen

Zo ook het Engelse Everton van Ronald Koeman, die de verrichtingen van de Nederlandse spits op de voet volgen. Maar wil Koeman de aanvaller in de winterstop proberen te halen, moet het diep in de buidel tasten. Sporting vraagt de hoofdprijs van 60 miljoen euro voor de goalgetter.

 

A Bola laat weten dat Everton naar verluidt binnenkort met Sporting contact gaat opnemen over Bas Dost, maar de Portugese grootmacht wil geen zaken doen wanneer het bedrag onder de 60 miljoen euro wordt geboden.

 

In de zomer van 2016 kwam Dost naar Portugal, waar hij tot dusver al goed was voor 41 doelpunten in 53 offciele duels. Daarbij loopt het contract van Dost nog door tot medio 2020. Koeman is op zoek naar een vervanger voor Lukaku, die jl zomer vertrok naar het Engelse Man. United.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sporting wil niet praten over vertrek Dost onder de 60 miljoen

Een korte samenvatting: De Oranje spits Bas Dost doet het uitzonderlijk goed in de Portugese Liga, waar vele clubs hem nauwlettend in de gaten houden..