Dolberg: Ik wil hier slagen, een tussentijds vertrek niet aan de orde

10-10-2017 15:51 - Door: M.d.Z.

Dolberg: Ik wil hier slagen, een tussentijds vertrek niet aan de orde

Waar de Deen Kasper Dolberg vorig seizoen nog in goede vorm stak, lijkt er dit seizoen weinig van terug te zien.

Vervolg: Dolberg: Ik wil hier slagen, een tussentijds vertrek niet aan de orde

Maar Dolberg is vastbesloten om te slagen bij Ajax en sluit een tussentijds vertrek in de winterstop dan ook uit. Door de mindere vorm is Dolberg inmiddels zijn basisplek kwijtgeraakt aan Huntelaar, waarover de Deen sprak met TV2.

 

'Ik heb een zwakke start gehad en hij heeft een paar keer de kans gekregen en daarbij gescoord. Ik spreek Huntelaar iedere training en daarbuiten natuurlijk ook. Hij is een erg goede gozer.'

 

'Ik heb dit seizoen nog niet gescoord, maar voel me goed. Ik zit prima in mijn vel. Het is niet dat ik neerslachtig ben en er moedeloos van ben geworden. Ik voel mij goed en weet zeker dat de doelpunten gaan komen.'

 

'Ik weet wat ik moet doen en praat daar natuurlijk ook met de trainer (Marcel Keizer, red.) over. Alles moet gewoon beter: technisch, fysiek en tactisch,' sluit de Deens International af. Dolberg is ook niet van plan om in de winterstop te vertrekken bij Ajax.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Dolberg: Ik wil hier slagen, een tussentijds vertrek niet aan de orde

Een korte samenvatting: Waar de Deen Kasper Dolberg vorig seizoen nog in goede vorm stak, lijkt er dit seizoen weinig van terug te zien..

Meest gelezen