Hirving Lozano met elleboogblessure terug in Eindhoven

10-10-2017 09:41 - Door: M.d.Z.

Hirving Lozano met elleboogblessure terug in Eindhoven

De Mexicaanse Hirving Lozano zou het WK kwalificatieduel spelen tegen Honduras, waar de Mexicanen in de nacht van dinsdag op woensdag op het programma staat. De Mexicaanse aanvallende middenvelder keert geblesseerd terug naar Eindhoven.

Vervolg: Hirving Lozano met elleboogblessure terug in Eindhoven

Hiving Lozano komt met een elleboogblessure terug naar Eindhoven, waar hij het duel tegen zijn oud werkgever van maandagavond ook al had gemist. De Mexicaanse pers laat weten dat de elleboog van Lozano afgelopen zaterdag uit de kom is geschoten, waardoor doorspelen bij de bond geen zin heeft.

 

In overleg is besloten dat Lozano het vliegtuig terug zou pakken naar Eindhoven, waar hij zich deze week bij de selectie van Cocu zou aansluiten. Mexico heeft zich al weten te plaatsen voor het WK, het zou alleen een plek opschuiven op de eindklassering.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Hirving Lozano met elleboogblessure terug in Eindhoven

Een korte samenvatting: De Mexicaanse Hirving Lozano zou het WK kwalificatieduel spelen tegen Honduras, waar de Mexicanen in de nacht van dinsdag op woensdag op het programma staat. De Mexicaanse aanvallende middenvelder keert geblesseerd terug naar Eindhoven..

Meest gelezen