John de Wolf: Koeman of Rutten zou ideale bondscoach Oranje zijn

8-10-2017 21:46 - Door: iliasa

John de Wolf: Koeman of Rutten zou ideale bondscoach Oranje zijn

Voor oud-international John de Wolf zijn er slechts twee kandidaten geschikt voor het bondscoachschap van het Nederlands elftal. Fred Rutten of Ronald Koeman zou het elftal uit de slop moeten trekken, zo geeft de ras-Feyenoorder aan in gesprek met RTV Rijnmond.

Vervolg: John de Wolf: Koeman of Rutten zou ideale bondscoach Oranje zijn

Het is zo goed als zeker dat Dick Advocaat na de mislukte kwalificatiereeks van Oranje zal vertrekken bij de KNVB. Het ANP meldde eerder op zondag dat Oranje in november nog twee oefenwedstrijden afwerkt, waarna er een nieuwe bondscoach zal komen. 

Fred Rutten en Ronald Koeman zijn voor mij twee serieuze gegadigden, aldus de Wolf. ´Je moet een trainer aanstellen die goed om kan gaan met jeugdige talenten en die spelers beter kan maken. Het liefst voor de langere termijn`. 

Overigens is voorlopig alleen Fred Rutten beschikbaar om aan de slag te gaan bij de KNVB. De Tukker werd in januari ontslagen als trainer van Al-Shabab uit de Verenigde Arabische Emiraten en is sindsdien werkloos. Ronald Koeman is momenteel trainer van Everton, maar heeft het erg moeilijk met de club uit Merseyside. The Toffees staan zestiende in de Premier League en verschillende Engelse bronnen meldden al dat het zwaard van Damocles Koeman boven het hoofd hangt. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

John de Wolf: Koeman of Rutten zou ideale bondscoach Oranje zijn

Een korte samenvatting: Voor oud-international John de Wolf zijn er slechts twee kandidaten geschikt voor het bondscoachschap van het Nederlands elftal. Fred Rutten of Ronald Koeman zou het elftal uit de slop moeten trekken, zo geeft de ras-Feyenoorder aan in gesprek met RTV Rijnmond..

Meest gelezen