Riechedly Bazoer haalt uit naar Kraay: Er komt geen zinnig woord uit

8-10-2017 21:52 - Door: iliasa

Riechedly Bazoer haalt uit naar Kraay: Er komt geen zinnig woord uit

Riechedly Bazoer lijkt niet gediend te zijn van het commentaar van Hans Kraay jr op diens spel tijdens Jong Oranje-Jong Letland (3-0). Kraay verklaarde bij De Tafel van Kees zich ´kapot te hebben geërgerd` aan de oud-Ajacied. Op Twitter bijt de middenvelder fel van zich af.

Vervolg: Riechedly Bazoer haalt uit naar Kraay: Er komt geen zinnig woord uit

Hans Kraay jr vergeleek het spel van Riechedly Bazoer met dat van Frenkie de Jong, die een goede indruk achterliet tegen de Letten. ´De Jong speelde vooruit en fris. Het verschil tussen Frenkie de Jong en Bazoer was verschrikkelijk groot`, aldus Kraay. ´Ik heb mij kapot geërgerd aan Bazoer`, voegde hij eraan toe.

Op Twitter geeft Bazoer te kennen het duidelijk niet eens te zijn met de analist van onder andere FOX Sports. ´Wat een lachwekkend persoon #Mensenpratenpoep`, reageert hij in eerste instantie. Luttele seconden later werd de tweet vervangen door een met een mildere ondertoon, waaruit blijkt dat de middenvelder van VFL Wolfsburg zich tot Hans Kraay junior richtte: ´Wat een lachwekkend persoon @HansKraayjr`.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Riechedly Bazoer haalt uit naar Kraay: Er komt geen zinnig woord uit

Een korte samenvatting: Riechedly Bazoer lijkt niet gediend te zijn van het commentaar van Hans Kraay jr op diens spel tijdens Jong Oranje-Jong Letland (3-0). Kraay verklaarde bij De Tafel van Kees zich ´kapot te hebben geërgerd` aan de oud-Ajacied. Op Twitter bijt de middenvelder fel van zich af. .