PSG gaat Barcelona dwarszitten en wil zich gaan melden voor Coutinho

8-10-2017 19:22 - Door: M.d.Z.

PSG gaat Barcelona dwarszitten en wil zich gaan melden voor Coutinho

Waar de Franse grootmacht PSG afgelopen zomer Neymar van FC Barcelona overnam, moest er een astronomisch bedrag worden neergelegd voor de komst van de Braziliaan.

Vervolg: PSG gaat Barcelona dwarszitten en wil zich gaan melden voor Coutinho

Waar Neymar vertrok naar Parijs, moest FC Barcelona zoeken naar een vervanger. Het kwam uit bij het Engelse Liverpool FC, waar het Philippe Coutinho zag als opvolger van de Braziliaan. De Catalaanse grootmacht had 125 miljoen euro over voor de middenvelder, maar Klopp wilde absoluut niet meewerken aan een vertrek van de publiekslieveling.

 

Hierdoor moest FC Barcelona doorschakelen naar plan B en haalde het Ousmane Dembélé van het Duitse Borussia Dortmund voor 100 miljoen euro. Maar voor FC Barcelona is de kous nog niet af en wil het zich in januari opnieuw melden voor Philippe Coutinho.

 

Alleen krijgt de Catalaanse grootmacht nu fikse concurrentie, PSG zou ook een gooi willen doen naar de middenvelder van Liverpool FC. De eigenaar van PSG Nasser Al-Khelaïfi zou al opdracht hebben gegeven om contact te leggen met Liverpool FC.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSG gaat Barcelona dwarszitten en wil zich gaan melden voor Coutinho

Een korte samenvatting: Waar de Franse grootmacht PSG afgelopen zomer Neymar van FC Barcelona overnam, moest er een astronomisch bedrag worden neergelegd voor de komst van de Braziliaan..