Advocaat ook na Zweden nog twee duels bondscoach van Oranje

8-10-2017 20:10 - Door: M.d.Z.

Advocaat ook na Zweden nog twee duels bondscoach van Oranje

Het ANP weet zondag duidelijkheid te scheppen, bondscoach Dick Advocaat zal nog drie wedstrijden de bondscoach van het Nederlands Elftal zijn.

Vervolg: Advocaat ook na Zweden nog twee duels bondscoach van Oranje

Waar Oranje het WK uit het zicht is verloren, moet er dinsdag nog wel tegen Zweden worden gespeeld. Het duel moet met 7 doelpunten verschil worden gewonnen wil er voor Oranje nog een play off plek inzitten, een schier onmogelijke opgaaf voor Advocaat en de zijne.

 

Maar na dinsdag is het niet klaar, dan moet Advocaat nog twee duels op de bank lijdzaam toezien. Oranje komt in november nog eens bij elkaar om twee oefenduels af te werken, waar de tegenstanders nog niet van bekend zijn op dit moment.

 

Twee jaar geleden wilde het Nederlands Elftal al eens tegen het al geplaatste Duitsland spelen. Die wedstrijd werd toen geannuleerd vanwege terreurdreiginge. Wellicht kan het nu in november wel worden gespeeld.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Advocaat ook na Zweden nog twee duels bondscoach van Oranje

Een korte samenvatting: Het ANP weet zondag duidelijkheid te scheppen, bondscoach Dick Advocaat zal nog drie wedstrijden de bondscoach van het Nederlands Elftal zijn..