Opstelling Oranje bekend: Geen verrassingen in basiself

7-10-2017 20:40 - Door: iliasa

Oranje begint de allesbeslissende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland met de verwachte elf namen die in de loop van de week bekend werden. Karim Rekik en Ryan Babel keren dus na respectievelijk drie en zes jaar terug in het basiselftal van het Nederlands elftal.

Vervolg: Opstelling Oranje bekend: Geen verrassingen in basiself

De verdediging wordt gecompleteerd door Virgil van Dijk, Daryl Janmaat en Daley Bliind. Voor eerstgenoemde zullen het ook de eerste minuten in het oranje tricot worden sinds lange tijd. Van Dijk speelde voor het laatst mee met Oranje op 13 november 2016. De twaalfvoudig international houdt Wesley Hoedt op de bank.

Op het middenveld is Georginio Wijnaldum voorlopig eerste keus. Wegens absentie van Kevin Strootman en Wesley Sneijder staan naast hem Davy Pröpper en Tonny Vilhena. Zij krijgen de voorkeur boven Davy Klaassen en Marco van Ginkel.

In de voorhoede moet Vincent Janssen voor de doelpunten zorgen. Hij wordt geflankeerd door aanvoerder Arjen Robben en Ryan Babel.

Het vertrouwen op plaatsing voor het WK in Rusland zal bij de manschappen van Dick Advocaat gedaald zijn naar het vriespunt. Door het resultaat van Zweden-Luxemburg eerder op de avond (8-0), is het WK 2018 voor Oranje een utopie geworden.

Opstelling: Cillessen; Janmaat, van Dijk, Rekik, Blind; Pröpper, Wijnaldum, Vilhena; Babel, Janssen, Robben


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Opstelling Oranje bekend: Geen verrassingen in basiself

Een korte samenvatting: Oranje begint de allesbeslissende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland met de verwachte elf namen die in de loop van de week bekend werden. Karim Rekik en Ryan Babel keren dus na respectievelijk drie en zes jaar terug in het basiselftal van het Nederlands elftal..

Meest gelezen