Kroaten trekken coach Dalic aan voor veiligstellen play off ticket WK

8-10-2017 20:40 - Door: M.d.Z.

Kroaten trekken coach Dalic aan voor veiligstellen play off ticket WK

Bondscoach Ante Cacic is zaterdag uit zichzelf opgestapt bij de Kroaten, die moeten vrezen voor het mislopen van het WK volgend jaar zomer in Rusland.

Vervolg: Kroaten trekken coach Dalic aan voor veiligstellen play off ticket WK

Ook werd direct bekend gemaakt dat Zlatko Dalic zijn opvolger gaat worden, de trainerswissel moet zorgen dat de Kroaten via de tweede plek in groep I alsnog het WK kunnen bewerkstelligen.

 

De Kroaten hebben net als nummer 3 in de poule Oekraïne evenveel punten, en dat met nog een duel voor de boeg. Maandagavond treffen de nummer 2 en 3 elkaar in een climax, waar de winnaar zich mag melden voor de play offs richting het WK.

 

Dalic moet de tweede plek aan de Kroaten gaan geven, de trainer krijgt de unanieme steun van het land. De 50-jarige Dalic stond voor het laatst aan het roer bij de Verenigde Arabische Emiraten, waar hij afgelopen januari vertrok bij Al-Ain.

 

De opdracht voor Dalic is simpel, Oekraine voorblijven en winnen maandagavond. Dan kan Kroatie als nummer 2 het play off ticket richting het WK veiligstellen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kroaten trekken coach Dalic aan voor veiligstellen play off ticket WK

Een korte samenvatting: Bondscoach Ante Cacic is zaterdag uit zichzelf opgestapt bij de Kroaten, die moeten vrezen voor het mislopen van het WK volgend jaar zomer in Rusland..

Meest gelezen