Goudhaantje PSV laat zichzelf opnieuw zien bij Mexico

7-10-2017 20:10 - Door: iliasa

Goudhaantje PSV laat zichzelf opnieuw zien bij Mexico

Er staat momenteel geen maat op PSV´er Hirving Lozano. De linksbuiten wist in de nacht van vrijdag op zaterdag in een WK-kwalificatieduel zijn land Mexico te helpen aan een 3-1 overwinning op Trinidad & Tobago. Mexico wist zich tijdens de vorige interlandperiode tegen Panama al te verzekeren van een WK-ticket. Ook toen was ´El Chucky` beslissend.

Vervolg: Goudhaantje PSV laat zichzelf opnieuw zien bij Mexico

Omdat Trinidad & Tobago zich al voor de wedstrijd niet meer kon kwalificeren voor het WK, was het vooral een wedstrijd voor de statistieken. Desondanks begon Mexico met de sterkst mogelijke opstelling en waren het Los Tricolores die in de eerste helft de lakens uitdeelde. Gevaarlijke vrije trappen van linksback Miguel Layun en Andres Guardado vonden het net niet en Javier Hernandez wist twee enorme kansen niet te verzilveren. Zodoende bleef bij rust de brilstand op het scorebord.

In de 56e minuut kwam Hirving Lozano als invaller in het veld als vervanger van rechtsbuiten Javier Aquino. Tien minuten later viel het doelpunt echter uit het niets aan de andere kant. Spits Winchester van Trinidad & Tobago ontsnapte aan de aandacht van verdediger Diego Reyes en kon zo het leer achter de Mexicaanse keeper schieten: 0-1. Nadat de uitploeg een kans op 0-2 om zeep hielp, was het Hirving Lozano die in de 78e minuut een voorzet van Layún tot doelpunt promoveerde en Mexico zo verdiend op gelijke hoogte bracht. Het was Lozano´s achtste goal in zijn laatste negen duels. De Mexicanen moesten vervolgens tot de 88e minuut wachten voordat het veldoverwicht tot uiting kwam in het scorebord. Ex-Twentenaar Jesús Corona stuitte nog op de Trinidadaanse keeper, maar de rebound was een prooi voor Javier Hernandez: 2-1. In blessuretijd bracht Hector Herrera met een prachtige vrije trap de eindstand op 3-1.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Goudhaantje PSV laat zichzelf opnieuw zien bij Mexico

Een korte samenvatting: Er staat momenteel geen maat op PSV´er Hirving Lozano. De linksbuiten wist in de nacht van vrijdag op zaterdag in een WK-kwalificatieduel zijn land Mexico te helpen aan een 3-1 overwinning op Trinidad & Tobago. Mexico wist zich tijdens de vorige interlandperiode tegen Panama al te verzekeren van een WK-ticket. Ook toen was ´El Chucky` beslissend. .

Meest gelezen