Feyenoord in de lift: Onze groei is versneld

4-10-2017 13:15 - Door: NicoPeters

Feyenoord in de lift: Onze groei is versneld

Feyenoord had vorig seizoen een goed jaar door een landstitel, maar ook financieel ging het goed bij de Rotterdamse ploeg. De club boekte tot grote tevredenheid van commercieel directeur Mark Koevermans een recordomzet van 68,7 miljoen euro en een nettowinst van 6,2 miljoen euro.

Vervolg: Feyenoord in de lift: Onze groei is versneld

‘En dan hebben we de kampioenspremies aan staf, spelers en personeel al uitgekeerd’, zo licht Koevermans tevreden toe in gesprek met Metro. Het gaat de laatste jaren sowieso goed met Feyenoord. ‘Financieel boeken we nu al voor het zesde seizoen op rij positieve resultaten, waarbij de omzetstijging tot de hoogste uit de clubgeschiedenis voornamelijk het gevolg is van deelname aan de Europa League.’


De landstitel van vorig seizoen was daarbovenop een mooi cadeau. ‘Maar in alles is het natuurlijk fantastisch dat we financieel resultaat nu hebben weten te koppelen aan het grootste sportieve succes dat we in Nederland kunnen vieren. Alle Feyenoorders hebben hiervan genoten, en de titel heeft de club weer een extra impuls gegeven. Onze groei is versneld, van onze fanbase tot ons eigen vermogen, dat aan het einde van het boekjaar uitkwam op 24 miljoen euro’, aldus Koevermans.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord in de lift: Onze groei is versneld

Een korte samenvatting: Feyenoord had vorig seizoen een goed jaar door een landstitel, maar ook financieel ging het goed bij de Rotterdamse ploeg. De club boekte tot grote tevredenheid van commercieel directeur Mark Koevermans een recordomzet van 68,7 miljoen euro en een nettowinst van 6,2 miljoen euro..