Diks afgehaakt bij Jong Oranje; Hoogma vervanger

3-10-2017 14:02 - Door: NicoPeters

Diks afgehaakt bij Jong Oranje; Hoogma vervanger

Kevin Diks (verdediger van Feyenoord) is geblesseerd afgehaakt voor de wedstrijden van Jong Oranje, zo meldt OnsOranje. De rechtsback van Feyenoord wordt in de selectie van Jong Oranje-bondscoach Art Langeler vervangen door Justin Hoogma van het Duitse TSG 1899 Hoffenheim.

Vervolg: Diks afgehaakt bij Jong Oranje; Hoogma vervanger

Hoogma, die afgelopen zomer Heracles Almelo inruilde voor de Bundesliga-club, zit voor de eerste keer in de selectie van Jong Oranje, dat in deze interlandperiode twee EK-kwalificatiewedstrijden voor het EK 2019 in Italië zal spelen tegen Letland en Oekraïne.


Op vrijdag 6 oktober aanstaande speelt Jong Oranje op stadion De Vijverberg in Doetinchem tegen Letland. De aftrap is om 18:00 uur. Op dinsdag 10 oktober speelt Jong Oranje in Oekraïne tegen Oekraïne in de Obolon Arena. Die wedstijd begint om 18:00 uur lokale tijd.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Diks afgehaakt bij Jong Oranje; Hoogma vervanger

Een korte samenvatting: Kevin Diks (verdediger van Feyenoord) is geblesseerd afgehaakt voor de wedstrijden van Jong Oranje, zo meldt OnsOranje. De rechtsback van Feyenoord wordt in de selectie van Jong Oranje-bondscoach Art Langeler vervangen door Justin Hoogma van het Duitse TSG 1899 Hoffenheim..

Meest gelezen