Bosz: Ajax zette niet volledig 100% in op mijn aanblijven

30-9-2017 17:38 - Door: M.d.Z.

Bosz: Ajax zette niet volledig 100% in op mijn aanblijven

Vorig seizoen wist Bosz Ajax tot de Europa League finale te loodsen, maar kort na het verlies vertrok hij naar het Duitse Borussia Dortmund. Tegenover de Duitse media gaf hij tekst en uitleg over zijn vertrek.

Vervolg: Bosz: Ajax zette niet volledig 100% in op mijn aanblijven

In gesprek met WAZ laat Bosz weten: 'Ik had een heel goed seizoen in Amsterdam. Ik wist echter dat ik weg moest bij Ajax, omdat de club niet vol voor me wilde gaan. Daarom hebben we gezamenlijk besloten om afscheid van elkaar te nemen.'

 

Toen Dortmund naar hem informeerde, hoefde hij ook niet lang na te denken. 'Ik had een zeer goed gevoel bij Dortmund. De club heeft één van de beste ploegen van Duitsland. Als zo'n grote club bij je aanklopt, dan voel je je vereerd en trots.' Bosz staat momenteel aan kop in de Bundesliga met Dortmund en laat zijn elftal goed draaien.

 

Afgelopen week werd Bayern trainer Ancelotti op straat gezet, waarover Bosz het volgende heeft te zeggen: 'Als er een collega wordt ontslagen, dan vind ik dat altijd vervelend. We weten allemaal dat het kan gebeuren, maar als het gebeurt dan vind ik het elke keer weer moeilijk.'

 

Zondag speelt Dortmund uit bij Augsburg FC.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bosz: Ajax zette niet volledig 100% in op mijn aanblijven

Een korte samenvatting: Vorig seizoen wist Bosz Ajax tot de Europa League finale te loodsen, maar kort na het verlies vertrok hij naar het Duitse Borussia Dortmund. Tegenover de Duitse media gaf hij tekst en uitleg over zijn vertrek..

Meest gelezen