Spelers Heracles Almelo geselecteerd voor nationale ploegen

30-9-2017 18:59 - Door: NicoPeters

Spelers Heracles Almelo geselecteerd voor nationale ploegen

Heracles Almelo-spelers Jamiro Monteiro en Gor Agbaljan zijn geselecteerd voor hun nationale ploeg en gaan komende week op pad, zo meldt Heracles op zijn website. Monteiro komt uit voor Kaapverdië en Agbaljan voor Jong Armenië en voor beide landen staat een kwalificatieduel op het programma.

Vervolg: Spelers Heracles Almelo geselecteerd voor nationale ploegen

De 23-jarige middenvelder Monteiro, afgelopen zomer overgekomen van SC Cambuur, neemt het op zaterdag 7 oktober met Kaapverdië thuis op tegen Senegal. Het duel met Senegal is een WK-kwalificatiewedstrijd. Op maandag 9 oktober keert Monteiro weer terug in Almelo. Monteiro speelde tot op heden één interland voor Kaapverdië.


De twintigjarige Agbaljan speelt met Jong Armenië twee EK-kwalificatieduels. Dit zullen twee thuiswedstrijden zijn in Jerevan. Op maandag 2 oktober speelt Jong Armenië tegen Jong Gibraltar en op dinsdag 10 oktober speelt Jong Armenië tegen Jong Oostenrijk. Op 11 oktober keert Agbaljan terug in Almelo. Middenvelder Agbaljan speelde dit seizoen overigens nog niet voor Heracles in de Eredivisie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Spelers Heracles Almelo geselecteerd voor nationale ploegen

Een korte samenvatting: Heracles Almelo-spelers Jamiro Monteiro en Gor Agbaljan zijn geselecteerd voor hun nationale ploeg en gaan komende week op pad, zo meldt Heracles op zijn website. Monteiro komt uit voor Kaapverdië en Agbaljan voor Jong Armenië en voor beide landen staat een kwalificatieduel op het programma. .

Meest gelezen