Niet bij PSV, maar bij Ajax breek je het snelst door

24-9-2017 11:56 - Door: M.d.Z.

Niet bij PSV, maar bij Ajax breek je het snelst door

bij Ajax is Frenkie de Jong bezig aan zijn doorbraak, afgelopen seizoen mocht De Jong al vier keer opdraven in de Eredivisie.

Vervolg: Niet bij PSV, maar bij Ajax breek je het snelst door

Het talent van Ajax wist dit seizoen alle vijf de Eredivisieduels al in actie te komen, de vraag is dan ook of hij tegen Vitesse opnieuw in de basis staat bij Ajax voor het zesde competitieduel.

 

'Ik moet gewoon zorgen dat ik elke week in de basis sta. Daar moet ik hard voor werken. Ik moet zorgen dat ik beter word dan de andere middenvelders,' aldus De Jong in gesprek met de NOS. De Jong zelf vindt dat er nog genoeg verbeterpunten mogelijk zijn die hij dan ook opsomt. 'Ik vind dat ik mezelf ook meer in scoringspositie moet brengen, in mijn aanname al. En in de omschakeling kan ik wel wat agressiever zijn.'

 

'Ik hoop niet dat ik mijn plafond heb bereikt op mijn twintigste, Ik heb een goed gesprek gehad bij PSV, met Marcel Brands. Ook een leuke club, daar niet van", vertelt De Jong. "Maar bij Ajax breken over het algemeen jeugdspelers iets sneller door. Dus daarom heb ik destijds voor deze club gekozen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Niet bij PSV, maar bij Ajax breek je het snelst door

Een korte samenvatting: bij Ajax is Frenkie de Jong bezig aan zijn doorbraak, afgelopen seizoen mocht De Jong al vier keer opdraven in de Eredivisie..