NAC doet regerend landskampioen Feyenoord pijn in de Kuip

24-9-2017 08:12 - Door: M.d.Z.

NAC doet regerend landskampioen Feyenoord pijn in de Kuip

Regerend landskampioen Feyenoord heeft zaterdag een pijnlijke nederlaag geleden, in de eigen Kuip gingen de Rotterdammers met 0-2 onderuit tegen het elftal van Stijn Wreven.

Vervolg: NAC doet regerend landskampioen Feyenoord pijn in de Kuip

Feyenoord moest het in het duel met NAC doen zonder Ridgeciano Haps en Jens Toornstra, beide spelers moesten toekijken door blessureleed. En dat terwijl Berghuis zijn schorsing moest uitzitten na zijn rode kaart tegen PSV van vorige week.

 

Het trio Sofyan Amrabat, Bilal Basaçikoglu en Miquel Nelom verving het afwezige, daar waar Kramer nog steeds in de spits opgesteld stond. Vorige week verloor Feyenoord met 1-0 van PSV, maar het ging midweeks in de beker tegen ADO wel met winst naar huis.

 

NAC won vorige week wel van FC Groningen, maar moest midwweeks een bittere pil slikken met de bekeruitschakeling tegen Achilles. Na een dik halfuur spelen was het NAC wat Feyenoord het eerst pijn deed, een slecht weggewerkte corner van de Rotterdammers leverde een tegendoelpunt op via Giovanni Korte.

 

Na rust leek NAC een penalty te claimen, maar was het arbiter Kamphuis die er niet aanwilde. Feyenoord kreeg na het uur spelen de beste kans, maar Amrabat raakte de lat. Een kwartier voor tijd werd Amrabat neergelegd en kreeg Feyenoord via de stip de uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar Kramer miste het buitenkansje vanaf 11 meter.

 

In de slotfase ging het voor Feyenoord helemaal mis, doelman Jones wilde de Deen Enevoldsen uitkappen, maar dat ging mis. Waardoor Enevoldsen de 0-2 in het lege doel kon schuiven. Voor NAC een historische avond met de winst, voor Feyenoord een slechte generale op weg naar Napoli.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

NAC doet regerend landskampioen Feyenoord pijn in de Kuip

Een korte samenvatting: Regerend landskampioen Feyenoord heeft zaterdag een pijnlijke nederlaag geleden, in de eigen Kuip gingen de Rotterdammers met 0-2 onderuit tegen het elftal van Stijn Wreven..