Chelsea, Man. City en Man. United kennen allen winst

23-9-2017 21:11 - Door: M.d.Z.

Chelsea, Man. City en Man. United kennen allen winst

De gehele top drie van de Engelse Premier League heeft zaterdag geen fout gemaakt, zodat de top drie ongewijzigd blijft.

Vervolg: Chelsea, Man. City en Man. United kennen allen winst

Manchester City kreeg het geplaagde Crystal Palace op bezoek, opnieuw wist het oude elftal van Frank de Boer niet tot scoren te komen en kreeg het maarliefst 5 goals om de oren van het goed draaiende Manchester City.

 

Crystal Palace kon zich kranig weren tegen het grote City van Guardiola, maar toen Fernandinho en Sergio Agüero tot scoren kwamen in de eerste helft was het verzet al gebroken. Nog voor rust was de marge naar die getild door een treffer van Raheem Sterling. In de tweede helft was het opnieuw City, wat via Via Agüero, opnieuw op aangeven van Sané, en Fabian Delph uitliep naar een 5-0 zege.

 

Het duel tussen Southampton en Manchester United werd gewonnen door The Red Devils, een doelpunt van Lukaku was genoeg om weer drie punten aan het geheel toe te voegen voor Mourinho.

 

Tussen Stoke City en Chelsea was het al snel raak, binnen 2 minuten was het Álvaro Morata die de score voor The Blues al kon openen. Waar beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, was het Chelsea dat met rust met 2-0 voorstond. Stoke leek het beste spel te hebben, maar Chelsea wist ook in de tweede helft evenveel te scoren waardoor het een confortable 4-0 zege boekte op het elftal van Pieters.

 

Everton en Koeman leken het tegen Bournemouth FC opnieuw te moeten afleggen toen het vlak na rust raak was voor de bezoekers. Maar Everton wist de rug te rechten en kwam via twee doelpunten van Niasse alsnog aan de 2-1 zege en kon Koeman dus drie punten bijschrijven.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Chelsea, Man. City en Man. United kennen allen winst

Een korte samenvatting: De gehele top drie van de Engelse Premier League heeft zaterdag geen fout gemaakt, zodat de top drie ongewijzigd blijft..