Voorbeschouwing: Manchester City – Crystal Palace (Premier League)

23-9-2017 11:57 - Door: MaxKoehorst

Voorbeschouwing: Manchester City – Crystal Palace (Premier League)

Kan de topclub van Manchester Crystal Palace in een nog dieper dal gooien? Het lijkt een voor de hand liggende gebeurtenis zaterdagmiddag.

Vervolg: Voorbeschouwing: Manchester City – Crystal Palace (Premier League)

Josep ‘Pep’ Guardiola treedt namelijk met zijn Manchester City aan tegen het zwakke Crystal Palace waar eerder deze maand Frank de Boer werd ontslagen na zeer tegenvallende resultaten. Roy Hodgson is sindsdien de nieuwe coach van de club en dat gaat nog allesbehalve goed. In de League Cup werd dan wel Huddersfield Town geklopt met 1-0 maar in de Premier League staat de club onderaan te bungelen met nul punten terwijl City bovenaan staat zonder verloren te hebben. Crystal Palace zal dus alles – vooral verdedigend – moeten geven om in ieder geval een punt aan het duel met de topclub over te houden.

 

Guardiola is natuurlijk een groot man als het gaat om tactieken en dus is het wachten op de 5-0 dit weekend. Hodgson oogt nog wat onwennig en zal dus snel moeten ingrijpen, dit seizoen is Guardiola helemaal los en de kans is groot dat hij dit seizoen gaat meedraaien om het kampioenschap, zijn grootste tegenstanders zijn daarin Chelsea, Manchester United en Tottenham Hotspur. Terwijl City dus helemaal bovenaan staat is het voor Palace dit seizoen uitkijken dat er geen degradatievoetbal wordt gespeeld. Dat is op dit moment wel het geval.

 

Met een voorhoede van Gabriel Jesus, Sergio Kun Agüero en Kevin de Bruyne zit het wel snor bij The Citizens. Crystal Palace moet het daarentegen doen met B-spelers, aangezien die niet tegen het grote geld op kunnen botsen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Manchester City – Crystal Palace (Premier League)

Een korte samenvatting: Kan de topclub van Manchester Crystal Palace in een nog dieper dal gooien? Het lijkt een voor de hand liggende gebeurtenis zaterdagmiddag..