Voorbeschouwing: Stoke City - Chelsea: strijd der Engelse titanen

23-9-2017 13:45 - Door: MaxKoehorst

Voorbeschouwing: Stoke City - Chelsea: strijd der Engelse titanen

Na een hopeloze competitiewedstrijd tegen Arsenal van Chelsea vorige week (0-0), hopen The Blues dit weekend wat beter uit de startblokken te kunnen komen. Stoke hoopt ook op eindelijk wat punten na een afwisseling van sterke en slechte wedstrijden.

Vervolg: Voorbeschouwing: Stoke City - Chelsea: strijd der Engelse titanen

Stoke City begon namelijk wel sterk in de Engelse league maar moest het tegen grote clubs vooral doen met gelijke spelen. De club verloor dan echter weer van kleine clubs, zowel in de beker als in de competitie werd het gepasseerd: Newcastle United deed de club de das om in de Premier League en de jongens van Bristol City deden dat in de League Cup.

 

Chelsea staat er echter wat beter voor, de club speelt het hele seizoen al goed voetbal en liet dat onder meer zien in de UEFA Champions League zien tegen het Azerbeidzjaanse FK Qarabag, wat met 6-0 werd verpletterd, sterke spelers en vooral de nieuwe spits Álvaro Morata vallen op bij dit gerenoveerde Chelsea. De Spaanse topspits moet dit seizoen de wegkwijnende – en tevens verkochte – oud-spits Diego Costa doen vergeten. Tegen Arsenal in de Premier League was het echter niet om aan te gluren omdat coach Antonio Conte veel te agressief voetbal wilde spelen met zijn ploeg, daardoor vielen er geblesseerden bij Arsène Wenger’s Arsenal en kaarten aan de kant van Chelsea. Mark Hughes mag zich dus voorbereiden op hard voetbal met zijn Stoke. De club heeft echter een sterke selectie en heeft dus hoop op een zege in het eigen Britannia Stadium. Ga er goed voor zitten dus op zaterdagmiddag.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Stoke City - Chelsea: strijd der Engelse titanen

Een korte samenvatting: Na een hopeloze competitiewedstrijd tegen Arsenal van Chelsea vorige week (0-0), hopen The Blues dit weekend wat beter uit de startblokken te kunnen komen. Stoke hoopt ook op eindelijk wat punten na een afwisseling van sterke en slechte wedstrijden..