Voorbeschouwing: FC Utrecht - PSV (Eredivisie)

24-9-2017 11:00 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: FC Utrecht - PSV (Eredivisie)

Zondagmiddag in de Galgenwaard te Utrecht onvangt trainer Ten Hag collegatrainer Cocu van PSV. In de Eredivisie staat dan het duel tussen FC Utrecht en PSV op de rol.

Vervolg: Voorbeschouwing: FC Utrecht - PSV (Eredivisie)

Waar PSV een goede week kende, won het vorige week de topper tegen Feyenoord nipt in eigen huis, en dat terwijl FC Utrecht vorige week verrassend onderuit ging tegen FC Twente met 4-0. Ten Hag zal zijn team deze week op alle mogelijke manieren hebben geprepareerd voor het belangrijke duel tegen de Eindhovenaren.

 

Vorige week won FC Twente thuis met maarliefst 4-0 van de Domstedelingen, een complete offday voor de ploeg van Ten Hag. 'We zijn met z’n allen door de ondergrens gezakt. Het was waardeloos. Dat wil je niet,' was Ten Hag duidelijk na afloop van het verloren duel. We waren er vandaag niet als team en waren niet scherp. We misten kansen en gaven de goals daarna heel makkelijk weg. Daarna valt de ploeg uit elkaar en dat past niet bij FC Utrecht. Zo presenteren wij ons nooit, maar vandaag wel. Dat is heel teleurstellend.'

 

Midweeks wist FC Utrecht het bekerduel tegen de amateurs van Ajax ruimschoots te winnen, waardoor het nodige zelfvertrouwen werd getankt. Oud PSV-er Labyad denkt dat FC Utrecht tegen PSV een goede kans maakt op de winst. 'Ik kijk uit naar de wedstrijd tegen PSV, waar ik natuurlijk ook een verleden heb. PSV-thuis is een mooi duel voor ons. PSV is een topclub en gezien die status favoriet, maar wij gaan er alles aan doen om van ze te winnen.'

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Jensen; Troupée, van der Maarel, Janssen, Braafheid; Emanuelson, Van de Streek, Ayoub; Labyad; Kerk, Dessers.

 

PSV, dat vorige week nipt met 1-0 thuis wist te winnen van landskampioen Feyenoord, kende een goede eerste helft. De tweede was gewoon om te janken. Daar zal het tegen FC Utrecht beter moeten willen de Eindhovenaren niet door de ondergrens zakken.

 

Bij PSV is er momenteel weinig aan de hand, samen met AZ en Feyenoord zijn de Eindhovenaren medekoploper van de Eredivisie. Toch is er werk aan de winkel kijkend naar de tweede helft van vorige week tegen Feyenoord. Al was de winst het belangrijkst, Cocu wil meer zien van zijn ploeg.

 

Midweeks was het tegen SDC Putten een 0-4 overwinning genoeg om door te bekeren, daar waar Maher opnieuw de grote man was met twee treffers en twee assists. Toch zal de middenvelder tegen FC Utrecht weer niet tot de selectie behoren, want Cocu wil met deze 11 namen beginnen zo lijkt: Zoet; Arias, Isimat-Mirin, Schwaab, Paal; Hendrix, Van Ginkel, Pereiro; Bergwijn, Locadia, Lozano.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: FC Utrecht - PSV (Eredivisie)

Een korte samenvatting: Zondagmiddag in de Galgenwaard te Utrecht onvangt trainer Ten Hag collegatrainer Cocu van PSV. In de Eredivisie staat dan het duel tussen FC Utrecht en PSV op de rol..