Voorbeschouwing: Feyenoord - ADO Den Haag (KNVB beker)

20-9-2017 15:05 - Door: tim_de_wit

Voorbeschouwing: Feyenoord - ADO Den Haag (KNVB beker)

In de eerste ronde zullen Feyenoord en ADO Den Haag het tegen elkaar opnemen voor een ticket naar de volgende ronde van de KNVB beker. De twee clubs kwamen elkaar vorig jaar in het toernooi ook al tegen.

Vervolg: Voorbeschouwing: Feyenoord - ADO Den Haag (KNVB beker)

Feyenoord en ADO Den Haag trappen aanstaande woensdag om 20:45 af voor hun eerste confrontatie dit seizoen. Feyenoord dat afgelopen zondag nog onnodig verloor van PSV, is uit op een zege tegen de Hagenezen die zelf knap stand hielden tegen Ajax.

 

ADO kent een niet al te beste start van het seizoen en haalde maar 4 punten in de 5 wedstrijden van de competitie. Feyenoord daarin tegen staat gedeeltelijk op kop van de ranglijst met 12 punten uit 5 duels.

 

Een beker toernooi blijft uiteraard een toernooi waarbij je de tegenstander meteen kan uitschakelen voor de volgende ronde en daarom is alles mogelijk. De beide teams zullen er dus op gebrand zijn om te winnen en zo hun plek in de volgende ronde te verdienen.

 

In het vorige duel tussen Feyenoord en ADO Den Haag in de KNVB beker werd er veel gescoord. Dirk Kuyt wist de keeper 3 keer te passeren en werkte daardoor hard mee aan de eindstand van 5-1. Zijn rol bij Feyenoord is nu vergeven en daarom zou het verschil van toen wel eens kleiner kunnen worden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Feyenoord - ADO Den Haag (KNVB beker)

Een korte samenvatting: In de eerste ronde zullen Feyenoord en ADO Den Haag het tegen elkaar opnemen voor een ticket naar de volgende ronde van de KNVB beker. De twee clubs kwamen elkaar vorig jaar in het toernooi ook al tegen..