Neuer opnieuw maandenlang buitenspel door nieuwe operatie

19-9-2017 16:12 - Door: M.d.Z.

De 31-jarige goalie van Bayern Munchen kent een nieuwe voetblessure, hierdoor moet hij opnieuw onder het mes. De goalie van Duitsland zal hierdoor tot medio 2018 niet meer aan spelen toekomen.

Vervolg: Neuer opnieuw maandenlang buitenspel door nieuwe operatie

De aanvoerder van Bayern Munchen ondergaat een nieuwe operatie aan zijn voet, waardoor de goalie tot minimaal 2018 niet meer aan spelen toe zal komen. Maandenlang ging het gerucht al rond dat Neuer opnieuw onder het mes moest, dinsdagmiddag bevestigd Bayern Munchen dit nieuws.

 

Jl. maart werd Neuer al geopereerd aan zijn linkervoet, waardoor hij het seizoen niet kon uitspelen met Bayern Munchen. De goalie stond onder de lat in de duels met FSV Mainz 05, 1899 Hoffenheim en Werder Bremen, alsmede het Champions Legue-treffen met Anderlecht, maar nu moet Neuer dus voorlopig toekijken.

 

In een officieel statement laat Rummenige weten: 'Dat Manuel opnieuw een dergelijke blessure heeft opgelopen, doet ons waanzinning pijn. De operatie is wel perfect verlopen, en dat is nu het belangrijkste. Samen met onze kapitein kijken we naar voren. Manuel komt in januari terug, net zo sterk als altijd.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Neuer opnieuw maandenlang buitenspel door nieuwe operatie

Een korte samenvatting: De 31-jarige goalie van Bayern Munchen kent een nieuwe voetblessure, hierdoor moet hij opnieuw onder het mes. De goalie van Duitsland zal hierdoor tot medio 2018 niet meer aan spelen toekomen..