Cocu leeft vol vertrouwen toe naar topper tegen Feyenoord

15-9-2017 17:41 - Door: M.d.Z.

In aanloop naar het topduel tussen PSV en Feyenoord komende zondag, weet Cocu te melden dat er bij de Eindhovenaren het nodige vertrouwen zit.

Vervolg: Cocu leeft vol vertrouwen toe naar topper tegen Feyenoord

Op het wekelijkse perspraatje laat Cocu weten: 'Ik verwacht een beladen en interessante wedstrijd.' Bij een eventueel verlies tegen de regerend landskampioen staat PSV direct 6 punten achter op de Rotterdammers.

 

'We willen er zondag tegen Feyenoord samen met onze fans een mooie dag van maken. Het vertrouwen is er bij ons. Het publiek in De Kuip kan verschil maken. Bij ons kan dat ook,' citeren diverse media uit de mond van Cocu. 'Beide teams is er veel aan gelegen om zondag te winnen. De instelling zal aan beide kanten wel goed zitten.'

 

'Je moet niet weglopen voor kritiek, maar het vertrouwen is na de ongelukkige wedstrijd tegen sc Heerenveen echt niet weg,' aldus Cocu. PSV moet het zondag wel stellen zonder Lozano, die is door de KNVB geschorst na zijn charge op Dumfries.

 

'et team is groeiende, steeds meer bezig met elkaar. Zowel op het veld als daar buiten zijn spelers met elkaar aan de slag gegaan. Wat ik deze week heb zien ontstaan, doet me goed. Garanties op een goed resultaat zondag geeft dat natuurlijk niet.'

 

Voor Cocu is opponent Feyenoord de lastigste, hiervan verloor hij al vier keer in zijn carriere als trainer bij PSV. Wel is PSV bezig aan een sterke reeks, de laatste 13 thuisduels werden niet verloren.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cocu leeft vol vertrouwen toe naar topper tegen Feyenoord

Een korte samenvatting: In aanloop naar het topduel tussen PSV en Feyenoord komende zondag, weet Cocu te melden dat er bij de Eindhovenaren het nodige vertrouwen zit..

Meest gelezen