Keizer schept duidelijkheid: Kasper blijft mijn spits

15-9-2017 17:12 - Door: M.d.Z.

Aankomend weekend is voor Ajax het altijd beladen uitduel op bezoek bij ADO Den Haag, waar Ajax trainer Keizer vasthoudt aan Dolberg als spits.

Vervolg: Keizer schept duidelijkheid: Kasper blijft mijn spits

Op het wekelijkse perspraatje van de Eredivisie, liet Keizer doorschemeren dat Dolberg nog altijd zijn eerste keus spits is. Maar of de Deen zich daarmee verzekerd van een basisplaats is niet helemaal duidelijk.

 

'Voor mij is Kasper de eerste spits. Dat wil niet meteen zeggen dat Klaas-Jan Huntelaar niet zal spelen. Als we vinden dat Kasper rust nodig geeft of even niet moet spelen, kan Klaas-Jan gewoon spelen,' citeren het AD en de NOS.

 

De kans dat Dolberg opnieuw naast Huntelaar is de spits speelt tegen ADO lijkt nihil, 'Morgen maak ik de opstelling bekend en zal er met allebei een gesprek komen. Een zal er teleurgesteld zijn en de ander zal blij zijn dat hij speelt”, stelt de oefenmeester. “ADO heeft echt wapens. We zullen goed moeten zijn en met elkaar moeten verdedigen. Als wij beter gaan voetballen komen de overwinningen automatisch. Maar we moeten eerst beter gaan voetballen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Keizer schept duidelijkheid: Kasper blijft mijn spits

Een korte samenvatting: Aankomend weekend is voor Ajax het altijd beladen uitduel op bezoek bij ADO Den Haag, waar Ajax trainer Keizer vasthoudt aan Dolberg als spits..

Meest gelezen