De Jong: Media zal altijd naar je toe blijven komen

14-9-2017 09:30 - Door: NicoPeters

De Jong: Media zal altijd naar je toe blijven komen

PSV-spits Luuk de Jong is sinds dit seizoen aanvoerder af bij de Eindhovense ploeg omdat hij niet meer zeker is van een basisplek. Het coachen en leidinggeven blijft echter in De Jong zitten en dat zal hij dan ook blijven doen. Daarnaast zoekt de media de spits ook steeds op.

Vervolg: De Jong: Media zal altijd naar je toe blijven komen

‘De media zal altijd naar je toe blijven komen’, laat De Jong weten in gesprek met Voetbal Inside. ‘Altijd zal ik dingen moeten verantwoorden, dus er verandert niet heel veel. Ik heb keihard doorgetraind, ook in de transferperiode, en me goed opgesteld voor het team. Het zijn soms moeilijkere tijden, maar daar ga ik me gewoon proberen uit te vechten.’


De Jong vindt het niet lastig om zijn rol als ‘leider’ te vervullen, ondanks het feit dat hij aanvoerder af is. ‘Dat is altijd hoe ik ben geweest, ook daarvoor. Ik ben altijd met de jongens om me heen bezig geweest, zowel binnen als buiten het veld. Een band heeft daar niet heel veel mee te maken. Het is natuurlijk een hele eer om 'm te dragen, maar de keuze is dit seizoen op Marco (van Ginkel, red.) gevallen. Daar horen Jeroen (Zoet, red.) en ik ook bij als extra aanvoerders. Dat is prima’, aldus De Jong.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Jong: Media zal altijd naar je toe blijven komen

Een korte samenvatting: PSV-spits Luuk de Jong is sinds dit seizoen aanvoerder af bij de Eindhovense ploeg omdat hij niet meer zeker is van een basisplek. Het coachen en leidinggeven blijft echter in De Jong zitten en dat zal hij dan ook blijven doen. Daarnaast zoekt de media de spits ook steeds op..