Overmars had Dolberg moeten laten gaan, dat is zijn grootste fout

13-9-2017 22:02 - Door: M.d.Z.

Overmars had Dolberg moeten laten gaan, dat is zijn grootste fout

De Deense jongeling Kasper Dolberg staat momenteel nog onder contract bij Ajax, maar afgelopen transferperiode had Dolberg naar AS Monaco kunnen vertrekken.

Vervolg: Overmars had Dolberg moeten laten gaan, dat is zijn grootste fout

De club uit het Vorstendom was geinteresseerd in de Deen van Ajax, maar Marc Overmars hield voet bij stuk en liet weten dat Dolberg niet te koop was. Nu in het nieuwe seizoen kapt de Deen met een enorme vormcrisis en vindt Özcan Akyol dat Overmars een enorme fout heeft begaan.

 

Dolberg is naar zijn mening te snel bestempeld als verlosser, terwijl afgelopen zomer ook Klaas-Jan Huntelaar terug naar Ajax werd gehaald. Met Dolberg en Huntelaar wilde Ajax terug naar de Europese top, maar dat idee is inmiddels in rook opgegaan.

 

'Vorig seizoen was Bertrand Traoré op een zeker moment zelfs een veel betere spits, alleen werd hij telkens stelselmatig op de rechterflank geposteerd, in de hoop dat de Deen zich alsnog zou herpakken.'

 

Ajax liet Davinson Sánchez (Tottenham Hotspur) en Davy Klaassen (Everton) voor enorme bedragen vertrekken, maar daarintegen kwam er geen echte versterking binnen. Dat AS Monaco de Deen Dolberg voor 50 miljoen wilde overnemen en Overmars dat tegenhield, is de grootste fout volgens Akyol.

 

'Wie een beetje realistisch blijft weet dat Ajax nooit meer zo'n bedrag voor Dolberg gaat ontvangen. Hij wordt met het weekend minder waard en zal rond de winterstop minder dan tien miljoen waard zijn.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Overmars had Dolberg moeten laten gaan, dat is zijn grootste fout

Een korte samenvatting: De Deense jongeling Kasper Dolberg staat momenteel nog onder contract bij Ajax, maar afgelopen transferperiode had Dolberg naar AS Monaco kunnen vertrekken..

Meest gelezen