Onsportieve Neymar schudt hand Celtic speler Ralston niet

13-9-2017 16:22 - Door: M.d.Z.

Onsportieve Neymar schudt hand Celtic speler Ralston niet

In het openingsduel van de Champions League tussen Celtic en PSG, kreeg Neymar het aan de stok met de achtienjarige Anthony Ralston.

Vervolg: Onsportieve Neymar schudt hand Celtic speler Ralston niet

De 18-jarige rechtsback speelde volgens Neymar een veel te hard duel, waardoor de Braziliaan weigerde hem een hand te geven na afloop van het Champions League duel.

 

'Ik vind het prima als dat zo is en hij wil dat het zo loopt. Het maakt mij niet uit. Iedereen is anders, dus ik zal er niet minder van slapen. Er was niet zoveel aan de hand, ik zal er verder ook niet over blijven praten,' aldus de jongeling in gesprek met een Schots nieuwsblad.

 

'Ik ben niet bang voor spelers als Neymar, ik speelde gewoon mijn wedstrijd zoals ik dat altijd doe. Ik bereidde me voor zoals ik dat voor een normale wedstrijd doe.., Op het veld heb ik gewoon mijn werk gedaan, niks anders dan normaal. Ik plaats hem niet op een voetstuk, je moet er mee omgaan,' sluit de rechtsback af.


◄ vorige bericht ► volgende bericht





Onsportieve Neymar schudt hand Celtic speler Ralston niet

Een korte samenvatting: In het openingsduel van de Champions League tussen Celtic en PSG, kreeg Neymar het aan de stok met de achtienjarige Anthony Ralston..