Ribery mag zich verantwoorden na misdragend gedrag bij wissel

13-9-2017 19:51 - Door: M.d.Z.

Ribery mag zich verantwoorden na misdragend gedrag bij wissel

In het eerste Champions League duel met het Belgische RSC Anderlecht, moest Fransman Ribery vroegtijdig naar de kant. De Fransman was het daar echter niet helemaal mee eens en liet dat ook blijken.

Vervolg: Ribery mag zich verantwoorden na misdragend gedrag bij wissel

De Fransman werd vlak voor tijd naar de kant gehaald door trainer Ancelotti, maar de buitenspeler liet duidelijk weten niet blij te zijn met die wissel. De Fransman trok zijn shirt direct uit en smeet het op de bank.

 

'Zoiets hoort niet bij Bayern München. Dit is niet oké, hierover zullen we moeten praten,' aldus de Technisch directeur van de club. Omdat de actie van Ribery nogal wat stof heeft doen opwaaien, wil Hasan Salihamidzic een hartig woordje spreken met Ribery na diens actie.

 

'Ik wil graag weten waarom hij zo reageerde. Het gebeurt vaker dat spelers niet begrijpen waarom ik ze wissel. Het lag niet aan zijn spel, Ribéry voetbalde goed. Maar hij had zondag niet getraind, ik wilde hem wat rust geven.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ribery mag zich verantwoorden na misdragend gedrag bij wissel

Een korte samenvatting: In het eerste Champions League duel met het Belgische RSC Anderlecht, moest Fransman Ribery vroegtijdig naar de kant. De Fransman was het daar echter niet helemaal mee eens en liet dat ook blijken..