Eredivisie is niet opgewassen tegen Engels Championship

13-9-2017 07:51 - Door: M.d.Z.

De aanvallende middenvelder Bersant Celina staat onder contract bij het Engelse Manchester City, maar wordt dit seizoen verhuurd door The Citizens.

Vervolg: Eredivisie is niet opgewassen tegen Engels Championship

Eerder werd Bersant Celina al verhuurd aan het Nederlandse FC Twente, maar dit seizoen is hij verhuurd aan Championship club Ipswich Town. De aanvallende middenvelder is maar wat blij met deze keuze van Guardiola.

 

In gesprek met The BBC laat Celina dan ook weten: 'k ben hierheen gekomen om te spelen. Daarom heeft de manager (Mick McCarthy, red.), die in mij gelooft, mij gehaald. Ik zie daarom niet echt in waarom hij me niet zou opstellen. Het is moeilijk, maar ik moet het weer laten zien in de komende duels.'

 

Het jeugdtalent van Manchester City is maar wat blij met de Engelse tweedivisionist, 'In de Championship gaat het veel sneller en is het fysieker dan in de Eredivisie. De spelers zijn van een hoger niveau. Het is simpelweg een betere competitie dan de Eredivisie.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Eredivisie is niet opgewassen tegen Engels Championship

Een korte samenvatting: De aanvallende middenvelder Bersant Celina staat onder contract bij het Engelse Manchester City, maar wordt dit seizoen verhuurd door The Citizens..