Dumfries: Lozano verdient geen zware straf, het was geen rood

12-9-2017 18:07 - Door: M.d.Z.

Dumfries: Lozano verdient geen zware straf, het was geen rood

Donderdag mag Hirving Lozano zich verantwoorden tegenover de tuchtcommissie, de buitenspeler van PSV kreeg in het duel met SC Heerenveen de rode kaart van arbiter Blom.

Vervolg: Dumfries: Lozano verdient geen zware straf, het was geen rood

De overtreding van de Mexicaan op Denzel Dumfries was allerminst met opzet, zo komt de speler van de Friezen er dinsdag dan ook zelf op terug. Denzel Dumfries heeft een goed woordje over voor Lozano, waarbij hij dan ook hoopt dat de KNVB hem niet al te zwaar straft.

 

De eis van de aanklager (2 duels, 1 voorwaardelijk) is dan ook veel te fors volgens Dumfries. 'Ik vind dat ze hem wel mogen matsen.' aldus de verdediger van SC Heerenveen.

 

'Ik zag twee benen op me afkomen en ik voelde dat ik werd geraakt. Toen ik het later terugkeek, zag ik dat Lozano uitgleed. Dat heb ik zelf ook weleens gehad. Ik denk niet dat het zijn bedoeling was en dat heb ik ook in mijn verklaring gezet. Als het een bewuste tackle was geweest, had ik nu anders gereageerd. Ik hoop dat hij er goed mee wegkomt.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Dumfries: Lozano verdient geen zware straf, het was geen rood

Een korte samenvatting: Donderdag mag Hirving Lozano zich verantwoorden tegenover de tuchtcommissie, de buitenspeler van PSV kreeg in het duel met SC Heerenveen de rode kaart van arbiter Blom..