De Mos: Voor PSV is het overleven tot aan de winterstop

12-9-2017 10:54 - Door: M.d.Z.

Aad de Mos is absoluut niet positief over de titelkansen van de Eindhovenaren, die PSV dit seizoen geen kampioen ziet worden.

Vervolg: De Mos: Voor PSV is het overleven tot aan de winterstop

PSV kende de eerste drie duels welliswaar de volle buit te pakken, maar jl zondag ging het met 2-0 onderuit op bezoek bij SC Heerenveen. Volgens Aad de Mos was PSV kwetsbaar en was het geen wedstrijd opzich. Volgens De Mos kan PSV op dit moment geen kampioen worden.

 

'Dat denk ik niet. Op dit moment is het proberen te overleven tot de winterstop. Zo min mogelijk punten achter raken op Feyenoord, Ajax of zelfs op FC Utrecht,' aldus de analist in gesprek met Omroep Brabant.

 

'Ik dacht dat ze alleen moeite hadden om verdedigingen open te breken. Maar nu hebben we een nieuw probleem gezien: ploegen die aanvallend spelen en PSV onder druk zetten, die winnen altijd van PSV. Het was echt schrijnend om te zien,' aldus De Mos na afloop van het verloren duel tegen SC Heerenveen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht





De Mos: Voor PSV is het overleven tot aan de winterstop

Een korte samenvatting: Aad de Mos is absoluut niet positief over de titelkansen van de Eindhovenaren, die PSV dit seizoen geen kampioen ziet worden..