Barcelona: 200 miljoen voor Coutinho was veel te gortig

2-9-2017 20:07 - Door: M.d.Z.

Barcelona: 200 miljoen voor Coutinho was veel te gortig

Het vertrek van Neymar kwam als een donderslag bij heldere hemel voor FC Barcelona, die veel moeite deed om een vervanger voor de Braziliaan te halen.

Vervolg: Barcelona: 200 miljoen voor Coutinho was veel te gortig

Zo werd het oog laten vallen op smaakmaker Coutinho van FC Liverpool, maar Klopp en zijn club werkte in alles tegen om de transfer te laten beklinken. Zo vroeg Liverpool op een gegeven moment 200 miljoen voor de middenvelder. Directeur Albert Soler van FC Barcelona vond het absurd.

 

'Gisteren vroeg Liverpool na weken van aanbiedingen en gesprekken een bedrag van tweehonderd miljoen euro voor een speler die we graag wilden,' laat de directeur zaterdagmiddag weten in een persconferentie. 'Dat besloten we niet te doen. We gaan geen risico's nemen met Barcelona.'

 

Een beetje tegensprekende berichten, omdat de media al schreef dat Coutinho voor 145 miljoen naar FC Barcelona was vertrokken donderdag.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Barcelona: 200 miljoen voor Coutinho was veel te gortig

Een korte samenvatting: Het vertrek van Neymar kwam als een donderslag bij heldere hemel voor FC Barcelona, die veel moeite deed om een vervanger voor de Braziliaan te halen..