Ajax kan Kasper Dolberg in winterstop alsnog verliezen

3-9-2017 16:00 - Door: MaxKoehorst

Ajax kan Kasper Dolberg in winterstop alsnog verliezen

Ajax moet zich waarschijnlijk toch opmaken voor een transfer van hun Deense spits Kasper Dolberg, in de winter zou oud-coach Peter Bosz namelijk terugkeren om de spits alsnog te tekenen.

Vervolg: Ajax kan Kasper Dolberg in winterstop alsnog verliezen

Peter Bosz, die vorig seizoen erg prettig samenwerkte met Dolberg in het seizoen met de Europa League-finale, lijkt graag weer herenigd te worden met zijn spits. Dolberg wist dit seizoen nog niet te scoren voor Ajax onder de nieuwe coach Marcel Keizer, Bosz’ vertrek naar Borussia Dortmund heeft er voor gezorgd dat er bij Dolberg iets is veranderd en nu lijkt het bij Ajax simpelweg niet meer te lukken. Bosz hoopt dat Dortmund alsnog bereid is diep in de buidel te tasten voor het talent, Dortmund zou nog ruim 40 tot 50 miljoen willen betalen. Eerder leek het talent al naar AS Monaco te gaan, echter wilde hij dat zelf niet.

 

Dolberg staat dit seizoen op 0 goals uit 7 wedstrijden en heeft bij Ajax in totaal 23 uit 55.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax kan Kasper Dolberg in winterstop alsnog verliezen

Een korte samenvatting: Ajax moet zich waarschijnlijk toch opmaken voor een transfer van hun Deense spits Kasper Dolberg, in de winter zou oud-coach Peter Bosz namelijk terugkeren om de spits alsnog te tekenen..