PSV tastte ook mis op Spartaan Rick van Drongelen

1-9-2017 17:09 - Door: M.d.Z.

Deze transferzomer maakte Rick van Drongelen een prima transfer naar het Duitse HSV, waar hij zich direct belangrijk wist te maken.

Vervolg: PSV tastte ook mis op Spartaan Rick van Drongelen

Van Drongelen werd voor een bedrag van 4 miljoen euro overgenomen van het Rotterdamse Sparta, waar de centrumverdediger bij HSV direct tot vaste waarde wist te ontpoppen.

 

'Negentig minuten lang wordt er tot de laatste seconde vol gas gegeven,' laat de 18-jarige centrumverdediger weten in gesprek met de NOS over de eerste wedstrijd in de Bundesliga. In het duel tegen Augsburg FC Wist de verdediger zich gelijk in de kijker te spelen, 'In Nederland merkte ik dat het tegen het einde weleens wat wegzakte. Dan ging het tempo omlaag. Hier blijft het op en neer gaan.'

 

Van Drongelen stond ook in de belangstelling van PSV en Feyenoord, maar verkoos een transfer naar de Duitse Bundesliga. 'Als die kans er was, had ik misschien ook wel graag die stap gemaakt. Als PSV door had willen pakken, zou ik daar ook over nagedacht hebben. Achteraf ben ik blij met HSV. Ik zit daar op mijn plek.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV tastte ook mis op Spartaan Rick van Drongelen

Een korte samenvatting: Deze transferzomer maakte Rick van Drongelen een prima transfer naar het Duitse HSV, waar hij zich direct belangrijk wist te maken..