DEAL: ADO Den Haag huurt Kishna van Italiaans Lazio Roma

31-8-2017 23:54 - Door: M.d.Z.

DEAL: ADO Den Haag huurt Kishna van Italiaans Lazio Roma

Het Nederlandse ADO Den Haag staat voor een stunttransfer op de slotdag van de transfermarkt, de Hagenezen lijken oud Ajacied Ricardo Kishna binnen te gaan halen.

Vervolg: DEAL: ADO Den Haag huurt Kishna van Italiaans Lazio Roma

Ricardo Kishna maakte twee zomers geleden de overstap van Ajax naar het Italiaanse Lazio Roma, maar is daar momenteel op een zijspoor beland. De 22-jarige buitenspeler zou maar wat graag terug willen keren in zijn geboortestad en kan door ADO worden gehuurd van het Italiaanse Lazio.

 

Kishna speelt al sinds 2015 voor het Italiaanse Lazio, maar komt daar amper in de plannen voor. Het afgelopen seizoen werd Kishna de tweede seizoenshelft verhuurd aan het Franse OSC Lille, maar ook daar wist de 22-jarige oud Ajacied geen potten te breken.

 

ADO Den Haag richtte zich in eerste instantie niet op een nieuwe buitenspeler, maar toen de naam van Kishna voorbij kwam twijfelde de club geen moment. ADO lijkt Kishna van Lazio te gaan huren en hoopt de transfer donderdagavond nog af te ronden voor het sluiten van de transfermarkt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

DEAL: ADO Den Haag huurt Kishna van Italiaans Lazio Roma

Een korte samenvatting: Het Nederlandse ADO Den Haag staat voor een stunttransfer op de slotdag van de transfermarkt, de Hagenezen lijken oud Ajacied Ricardo Kishna binnen te gaan halen..