Swansea City haalt Bony terug naar oude nest voor 13 miljoen

31-8-2017 18:21 - Door: M.d.Z.

Oud Vitesse aanvaller Wilfried Bony staat voor een overgang naar het Engelse Swansea City zo weten diverse media te melden.

Vervolg: Swansea City haalt Bony terug naar oude nest voor 13 miljoen

Waar Wilfried Bony in 2015 de overstap maakte van Vitesse naar Swansea City, maar kwam hij nooit echt goed uit de verf bij The Swans. Nu lijkt de aanvaller voor een bedrag van 13 miljoen terug te keren naar Swansea City, die op de slotdag van de transfermarkt nog een aanvallende versterking weet binnen te halen.

 

Onder trainer Guardiola kwam Bony niet voor in de basiself, waar hij afgelopen seizoen slechts 11 duels speelde en maar een keer tot scoren kwam. De aanbiedingen zijn voor Bony niet mals, waaronder ook het Italiaanse Hellas Verona jacht maakte op de aanvaller.

 

Swansea City was ook al langer geinteresseerd in de 28-jarige spits, die donderdagavond de medische keuring van Bony nog hoopt af te ronden. Bony kende in zijn eerste periode bij Sansea City slechts 18 doelpunten in 18 maanden, voordat hij de overstap maakte naar Man. City.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Swansea City haalt Bony terug naar oude nest voor 13 miljoen

Een korte samenvatting: Oud Vitesse aanvaller Wilfried Bony staat voor een overgang naar het Engelse Swansea City zo weten diverse media te melden..