OFFICIEEL: Alexis Sánchez naar Engels Manchester City

31-8-2017 17:07 - Door: M.d.Z.

OFFICIEEL: Alexis Sánchez naar Engels Manchester City

Pep Guardiola en zijn Manchester City lijkt de strijd om Alexis Sánchez nog niet op te geven, een verhoogt bod van 76 miljoen euro is neergelegd bij Arsenal.

Vervolg: OFFICIEEL: Alexis Sánchez naar Engels Manchester City

UPDATE:

17.05 Naar verluidt hebben Arsenal en Manchester City een akkoord gesloten over de Chileen Alexis Sánchez. Naar verluidt wordt een bod van 65 miljoen euro geaccepteerd door Wenger en Arsenal en wordt de deal donderdag nog officieel beklonken.

Eerdere onderhandelingen liepen op niks uit, maar nu heeft Guardiola dus raak en heeft hij de Chileense aanvaller binnen.

 

Manchester City is al enige tijd bezig om de aanvaller binnen te halen, maar het Londense Arsenal lijkt in geen wegen mee te werken aan de transfer van Alexis Sánchez. Wenger is niet van plan zijn sterspeler te laten gaan en verwees een bod van 54 miljoen van The Citizens eerder al naar de prullebak.

 

Arsenal verloor afgelopen weekend pijnlijk met 4-0 van Liverpool, waardoor The Citizens opnieuw hoop hebben gekregen. Het bod is inmiddels verhoogt naar 76 miljoen euro.

 

De Chileen heeft bij The Gunners een aflopend contract en zou bij het juiste bod dus mogen vertrekken, maar dan wil Arsenal er wel wat voor terug. The Gunners willen Sterling in plaats van Alexis Sánchez hebben, maar daar wil Guardiola momenteel nog niet aan meewerken.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

OFFICIEEL: Alexis Sánchez naar Engels Manchester City

Een korte samenvatting: Pep Guardiola en zijn Manchester City lijkt de strijd om Alexis Sánchez nog niet op te geven, een verhoogt bod van 76 miljoen euro is neergelegd bij Arsenal..