Liverpool doet Arsenal pijn met transfer Oxlade-Chamberlain

31-8-2017 21:31 - Door: M.d.Z.

De buitenspeler van Arsenal heeft een gevoelige overstap gemaakt, voor een bedrag van 42 miljoen maakt Alex Oxlade-Chamberlain de transfer van Arsenal naar Liverpool FC.

Vervolg: Liverpool doet Arsenal pijn met transfer Oxlade-Chamberlain

OFFICIEEL:

Donderdagmiddag hebben Arsenal en Liverpool een akkoord bereikt over de overstap van Oxlaide Chamberlain. Donderdagmiddag heeft de buitenspeler de medische keuring zonder problemen doorstaan, waarbij hij nu officieel speler van The Reds is.

 

Het bedrag van 42 miljoen euro heeft Arsenal doen overtuigen om Alex Oxlade-Chamberlain te laten gaan, Jurgen Klopp en Liverpool lijven hierdoor de buitenspeler in. De medische keuring zal donderdag of vrijdag plaatsvinden, waarna er een vijfjarig contract voor Alex Oxlade-Chamberlain klaarligt.

 

Eerder had Arsenal al een akkoord bereikt met Chelsea FC voor een bedrag van 43,5 miljoen euro, maar Alex Oxlade-Chamberlain zelf weigerde naar Chelsea te vertrekken. Hierop opende de buitenspeler de gesprekken met Liverpool en schoot hij dus wel raak.

 

Bij Klopp hoopt Alex Oxlade-Chamberlain dat hij de gewenste positie kan krijgen op het middenveld, waar hij alweer de vierde versterking is van de club deze transferzomer.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Liverpool doet Arsenal pijn met transfer Oxlade-Chamberlain

Een korte samenvatting: De buitenspeler van Arsenal heeft een gevoelige overstap gemaakt, voor een bedrag van 42 miljoen maakt Alex Oxlade-Chamberlain de transfer van Arsenal naar Liverpool FC..