Ajax worstelt met VVV en komt als winnaar uit de bus

27-8-2017 21:32 - Door: MaxKoehorst

Ajax worstelt met VVV en komt als winnaar uit de bus

Ajax heeft in Venlo met 0-2 weten te winnen van VVV-Venlo, de veel besproken kunstgrasmat werd goed voor gek gezet en was het middelpunt van critici. De wedstrijd zelf werd ook veelbesproken.

Vervolg: Ajax worstelt met VVV en komt als winnaar uit de bus

Ajax begon namelijk zeer zwak, Marcel Keizer koos weer voor zijn niet scorende spits Kasper Dolberg die inmiddels op 0 goals uit 7 wedstrijden staat sinds de start van het nieuwe seizoen met Ajax. Ajax probeerde het wel maar het wilde nog niet lukken tegenover Venlo, die tevens ook soms gevaarlijk werden en daar moest Ajax toch uitkijken.

 

Uiteindelijk weet Ajax in de tweede helft pas potten te breken na het inbrengen van David Neres en Klaas-Jan Huntelaar voor respectievelijk Vaclav Cerny en Mitchell Dijks. Aan het begin van de tweede helft is het dan ook invaller Huntelaar die de bal mooi klaarlegt voor Donny van de Beek, die zo de 0-1 kan intikken. Wederom is de teruggekeerde routinier dus goud waard voor Amsterdam. Na de 0-1 is het ijs gebroken voor de club, Ajax speelt een stuk attractiever voetbal en de veel besproken invaller David Neres maakt dan ook een kwartier later de 0-2, op aangeven van Van de Beek, die zelf ook al had gescoord.

 

Al met al dus een mooie middag voor Keizer, die nog altijd moet werken aan zijn wisselbeleid. Ajacieden beginnen zich namelijk af te vragen waarom Huntelaar na zijn goude invalbeurten niet in de basis mag starten en Kasper Dolberg op de bank begint. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax worstelt met VVV en komt als winnaar uit de bus

Een korte samenvatting: Ajax heeft in Venlo met 0-2 weten te winnen van VVV-Venlo, de veel besproken kunstgrasmat werd goed voor gek gezet en was het middelpunt van critici. De wedstrijd zelf werd ook veelbesproken..