Sparta Rotterdam contracteert weer Deense verdediger

23-8-2017 09:27 - Door: NicoPeters

Sparta Rotterdam contracteert weer Deense verdediger

Sparta Rotterdam heeft de selectie versterkt met weer een Deen. De Eredivisionist heeft Frederik Holst overgenomen van Bröndby IF. De 22-jarige rechtsback komt transfervrij over en tekende voor drie seizoenen in Rotterdam, zo meldt Sparta op de website.

Vervolg: Sparta Rotterdam contracteert weer Deense verdediger

Trainer Alex Pastoor is in zijn nopjes met de aanwinst. 'Frederik is een speler die al jaren in de Deense jeugdelftallen speelt en op het EK van afgelopen zomer basisspeler was bij Jong Denemarken. Het is een talentvolle jongen die ook op het middenveld inzetbaar is en bij Sparta de mogelijkheid krijgt zijn potentieel optimaal te benutten', aldus Pastoor.
 
 
Holst speelde al 126 competitieduels voor het Deense Bröndby en daarin scoorde hij twee keer. Verder mocht hij 15 Europese wedstrijden spelen. Maandag haalde Sparta ook al een Deense linksback. De 22-jarige Nicholas Marfelt werd toen voor één seizoen gehuurd van SönderjyskE.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sparta Rotterdam contracteert weer Deense verdediger

Een korte samenvatting: Sparta Rotterdam heeft de selectie versterkt met weer een Deen. De Eredivisionist heeft Frederik Holst overgenomen van Bröndby IF. De 22-jarige rechtsback komt transfervrij over en tekende voor drie seizoenen in Rotterdam, zo meldt Sparta op de website..

Meest gelezen